Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-07-17

Finnskogens Hawaii

Hej och god morgon!

Igår så drog vi iväg till Finnskogens Hawaii, en fin badplats mitt ute i skogen. En mil grusväg och 500 meter skogspromenad leder fram till en fin strand. Himla trevligt ställe och det var ganska mycket folk där igår, inte så konstigt kanske med tanke på hur fint väder vi har haft och fortsätter ha dessa dagar. 

Typiskt fint ställe, Finnskogens Hawaii.

För att vi skulle få till träningen igår så cyklade Linda iväg på morgonen innan vi övriga ett tag senare tog bilen för att komma ifatt henne. 
Här, strax utanför Svabensverk och strax innan grusvägen tog vid så kom vi ifatt henne. 

Sedan väntade några timmars bad, lek och strandhäng innan det var dags för min tur.

Fick ihop 2½ timme på 201 watt och med 131 i snittpuls. Fick dock stanna två gånger och pumpa bakdäcket som läckte luft, lite irriterande givetvis och det är nog en följd av fjällcyklingen förra helgen. Jag hade ett rejält genomslag där men fick aldrig någon punktering, men kanske tog däcket/fälgen lite stryk. 

Idag blir det lekplatshäng och troligtvis ett besök till Bjursås i eftermiddag för att se på deras grand opening av deras nya aktivitet Free Drop samt en freestyle motocross-uppvisning. Säkert blir det något bad också idag, 30 grader väntas. 

Vi hör snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar