Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-31

Månadsmålet uppnått!

 


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan tog jag igår innan jag skulle rulla hem från jobbet och samtidigt klara av målet med 2500 tränade minuter under mars månad. Satte ju ett mål vid årsskiftet om att träna 500 timmar under 2021. Ett mål jag också har satt tidigare år men inte riktigt ansträngt mig för att nå, men nu jäklar! Ska man nå 500 timmar på ett år så krävs ett snitt på 2500 minuter per månad, så där ligger jag nu och nöter. Än så länge är det 3/3 på avklarade månadsmål men jag känner också att det skulle räcka med en förkylning för att det skulle bli väldigt svårt att nå målet. 

Jag är sådan att jag älskar att sätta ett mål och jobba mot det och nog löser jag det också om jag sätter ett mål som jag själv kontrollerar. Det är ju något annat att sätta ett placeringsmål i ett lopp, det är ju inte säkert att jag når dit även om jag gör allt rätt men att träna 2500 minuter i månaden bestämmer jag ju själv om jag klarar eller ej. 

Linda mötte upp i Borlänge när jag skulle hem så vi cyklade ihop. Hon har ju blivit riktigt biten av lagtempokörningarna på Zwift så nu skulle vi plötsligt leka lagtempo också på jobbpenlingen. Blev riktigt roligt och ett bra sätt att hålla uppe pulsen.

Plockade årets första Tussilago igår, en tradition jag har. Egentligen har jag sett Tussilago sedan i lördags men det räknas inte när man ser dom genom bilfönstret. Men när man cyklar, då är det på riktigt. 

Passade också på att fylla upp förråden här hemma lite så att jag står mig en stund.

Nu är det dags att cykla till jobbet igen, denna månad blir det över 2600 minuter. Heja mig! 

På återhörande kära vänner, vi hörs! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar