2021-03-02

Attack igår på SWE-Cup och sommarsulorna är på!


Hej och god morgon!

Fick lite "TV-tid" igår men det var med betoning på lite, för precis när Conny valde ut mig så gick Gardell, Lindqvist och Bodin till koordinerad attack. Jag var där men gick inte med då jag saknade det där lilla extra igår. Också. Kul ändå med ett försök och att jag fick vara med på ett hörn, det var dessutom jag som tyckte att grabbarna skulle attackera där (vi pratade med varandra under racet). 
När sedan Michael Olsson, Matthias Wengelin och slutligen också Samuel Brännlund fyllde på så blev det ju ett riktigt rövargäng som var loss. Tyvärr inhämtade sedan men ett gott försök och det var väl ungefär den första riktiga utbrytningen på SWE-Cups åtta deltävlingar. 

Se videon nedan, den startar precis innan attacken. Den gick hem i stugorna såg jag på sociala medier igår.

Själv gjorde jag en ganska blek insats även om det nog var bättre än senaste deltävlingen. Blev 60:e på Zwift efter att ha snittat 318 watt i 50 minuter. Men jag tror att mitt hårda distanspass kvällen innan bidrog till lite småsega ben. 

Efter racet igår kväll så bytte jag till sommarsulor på min MTB också, måste nästan vara rekordtidig premiär för snabbdäcken. Kommer att rulla som en kung till jobbet alldeles strax. Ni får ha det så gott, så hörs vi snart igen. 

Ikväll blir det sista deltävlingen i WTRL Zwift Racing League där vi leder och "bara" behöver bli nionde lag idag för att säkra segern i vår division 2 och ta oss upp i ettan. Heja oss! 1 kommentar:

  1. Skiftade mina sulor förra veckan. Det vart så tyst! :)

    SvaraRadera