Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-18

3:18 i träningstid och sista Scandinavian cup!

 


Hej och god morgon! 

Alltså egentligen så vill jag ju att det bara ska vara plusgrader och vår nu, men att susa fram på frysta grusvägar är också rätt gött. Kan man inte få hoppa över det här steget med mjuka och blöta grusvägar bara? Igår så var det -6 när jag vaknade. Maxinsatsen i förrgår där jag höjde min FTP bara av att försöka åka med satt i benen och pendlingen till jobbet gick inte i turbofart. Kroppen reglerar ju ganska bra själv när den är sliten hur mycket pangpang man har i benen. Men det blev drygt 63 minuter till jobbet och knappa 65 minuter hem. På väg hem så körde jag dock en annan väg för att slippa grusvägarna, så då tog jag cykelbanan längs väg 293. 

Efter att ha varit kvar på jobbet till en bit efter 18 veckans första två arbetsdagar så åkte jag hem i dagsljus igår, skön känsla ändå och jag behövde bara tända lamporna på slutet. 

Väl hemma så käkade Linda och jag omelett och sedan var det bara att bege sig ner i Källaren för att köra den sista deltävlingen i Scandinavian Cup på Zwift. Med tanke på hur sliten jag känt mig under pendlingen så gick det ändå ganska bra. Vi skulle köra fem varv med en elak backe i början av varvet. Hängde med täten över dom tre första backarna men fjärde gången gillt fick jag ge mig. Körde sedan solo i 16,7 kilometer och höll undan till en jagande grupp med 9 sekunders marginal och landade därmed på en 34:e plats. Fick stryk av bland andra Daniel Rytz... 

Min placeringsrad i dom fyra deltävlingarna blev 56-53-24-34, inte mycket att skryta om men kul tävlingar med banor och cyklister som bjuder in till bra racing. 
 
Kokt, rökt, stekt, grillad och friterad. Allt som hade krävts hade ju varit att ta i lite mer bara?!

Idag blir det jobbpendling i distansintensitet och sedan räcker det för idag. Det blir fint, solen lyser och himlen är blå. Ha en skön dag, så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar