Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-13

Gav jag precis bort 100000:- i månaden i 25 år?!??

 



Hej och god morgon på dig!

Det blev inget blogginlägg igår, hör väl inte direkt till vanligheterna men jag hade inte tränat och hade inte någon inspiration till att skriva om något annat heller.

Snöigt igår, men det började smälta under dagen. Vi har en del kvar också idag men det ska vara 5-6 grader varmt så det försvinner förhoppningsvis snart. Hoppas det är borta till nästa vecka för då blir det mycket utecykling igen. 

Körde ett race på Zwift under kvällen, det gick relativt lugnt under loppet och jag tänkte först invänta en spurt. Blev lite otålig dock och attackerade vid varvningen ut på fjärde och sista varvet. Dock helt lönlöst då gruppen höll koll på mig. Själva spurten blev en tveksam historia där jag blev passerad och sur på slutet. Hade tänkt trampa ur benen ordentligt men när jag satt där och var lite besviken så tänkte jag att jag kör ett race till. Det blev Absa Cape Epic stage 3, benen var sura från loppet innan så det blev ingen helhjärtad insats kanske men fick ihop 105 minuter träning vilket kändes gott för huvudet.

Lite krampkänningar i vaderna i natt/på morgonen vilket väl betyder att det ändå var lite hårt...


 

Idag ska jag försöka se lite av Paris-Nice och Tirreno Adriatico också. Har kikat lite i efterhand i veckan då det varit bra race. Kul tex när 11 belgare från olika lag snackade ihop sig och attackerade när klungan var ute på söndagstur. Eller när Tobias Ludvigsson var i utbrytning. Eller giganternas kamp i Tirreno-Adriatio. Idag får vi se om Wout van Aert och Mathieu van der Poel gör upp även i större berg...



Åt på ChopChop igår igen, ska försöka fånga dagens möjligheter nu. Vi hörs imorgon igen! 

Apropå möjligheter, var på systemet igår och köpte en flaska vin. När jag stod vid kassan så fann jag en oskrapad Triss-lott på golvet. Frågade kunden före mig om det var hon som hade tappat lotten men det var det inte. Så jag lämnade in den till mannen i kassan. Gav jag bort 100.000 i månaden i 25 år till ett kassabiträde på Systembolaget igår?!??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar