Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-29

103 kilometer tävling på Zwift!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka och nya möjligheter väntar. En något kortare arbetsvecka än normalt då påsken lurar runt hörnet, är det någon som sett påskvörten i butik? Här har jag inte lyckats hitta något vörtbröd faktiskt.

Körde det längsta race jag någonsin kört igår på Zwift genom att fullfölja KISS 100 Race Series (Americas) som mätte 103 virtuella kilometer och tog nästan två timmar och en kvart. Fem varv på en bana med ett backigt parti, där kunde jag skrapa ihop 7-8 minuter på 370 watt. Enligt mina Garmin-pedaler så snittade jag 303 watt under hela loppet så det gick ju att bli trött om man ville det. När vi skulle spurta om det hela så kroknade jag i slutet på spurten och fick lov att rulla in sista biten över linjen. Slutade som 18:e av 27 i täten på Zwiftpower. Totalt var det 104 startande. 

Vågade mig på en kortare utflykt också, men mest försökte jag spara energi till att överleva backarna med. Men då och då attackerades det också mellan backarna, vilket givetvis var skoj men jobbigt. 

Under racet gjorde jag av med nästan 2500 kcal så det gjorde inte jättemycket att det blev blåbärspaj under gårdagen. Vi fick se en del spännande cykellopp också och så tog Emilia Fahlin en superfin sjätteplats i Gent-Wevelgem! 

1 kommentar:

  1. Jag köpte vörtbröd på Willys bojsen i helgen!

    SvaraRadera