Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-30

Race för åttonde dagen i rad, vörtbröd och dags för Zwift-fri vecka!

 



Hej och god morgon på dig! 

Tack till dig bloggläsare som tipsade om vörtbröd på Willys Svalan och givetvis också tack till Linda som åkte och köpte igår när jag jobbade. Så nu ska jag klara mig fram till påsk åtminstone. 

Körde annars race för åttonde dagen i rad igår, det kändes i benen när jag startade. Eller egentligen var det nog mest för att racet i förrgår var 103 kilometer långt och dessutom hårt. Poängloppsvariant där det var tre spurtpriser och målgången att samla poäng på. Jag lyckades ganska bra genom att ta poäng i dom tre spurtpriserna, men sedan skulle man köra eländet till mål också. Ett par cyklister satte fart med dryga kilometern kvar, jag hamnade först lite efter och blev sedan hängandes i svansen när övriga gänget också spurtade mot mål. Så det blev en blygsam placering i mål men resultatet räddades upp något med hjälp av spurtprispoängen så det landade på en 18:e plats preliminärt. Alla poäng ska väl kontrollräknas osv innan det är helt klart. 

Nu siktar jag dock på en Zwift-fri vecka! Ska cykla till- och från jobbet idag, till jobbet imorgon och sedan blir det utecykling under påskhelgen. Ska bli skönt och kul att kunna bjuda på något annat än resultatbilder och mörka, tråkiga, bilder från källaren. 

Dags att packa ihop mig här och bege mig mot Borlänge nu, vi hörs snart igen! 

3 kommentarer:

  1. Hej
    Läser din blogg varje kväll sedan du cyklade Lida 24H för något år sedan. Du verkar gilla att och ha koll på lite allt möjligt och du skrev om cyklingsrekordet som gjordes igenom Sverige i somras. Såg på nyhetsmorgon i morse att Nils van der Poel ska försöka slå 82h i sommar. Kan bli intressant. :-)
    Hälsningar Thomas från Tullinge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul,jag har hört att Nils kan dra skrämmande höga watt så det kan han säkert klara av.
      Jag får väl försöka slå Nils då, 24 timmar orkar jag då cykla i alla fall..

      Radera
  2. Ser fram emot de blogginläggen. :-) Lovade mig själv att aldrig cykla 24h efter jag läste hur du mådde efter ditt lopp och läste lite snabbt om hur 82h var, ingen dans på rosor. :-D
    / Thomas

    SvaraRadera