Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-10

Ytterligare cykeljobb, besiktning, lyckokaka och Zwift-race!

Hej och god morgon! 

Skrev om ett par kul cykeljobb igår, senare under dagen så hittade jag även en annons för Service- och garantiansvarig hos Specialized Nordic. Är det kanske något för dig? Om ditt cykelföretag söker folk så hör av dig till mig så kan jag tipsa fler om det. 


Gårdagen då? 

Jo, jag jobbade väl. Besiktigade bilen, skjutsade barn till ridningar och slalombackar. Lyxigt ändå med en slalombacke i stan. La pussel, hängde med barnen och var rätt trött mot kvällen.

Den vänstra bilen där är inte min, den till höger däremot. Ja, den med glapp i den yttre styrleden på vänster sida.. Den är min. 

(Går-)Dagens visdomsord på ChopChop

Motade undan tröttheten på kvällen och körde 76 minuter Wattbike varav 43 minuter race. Lyckade släppa iväg två som höll undan och tog spurten i gruppen bakom. Vinnaren är fd tempo- och kriteriummästare i USA samt var uttagen till Zwift-VM tidigare i vintras. Dumt att jag visste det först efteråt då, men ändå en värdig vinnare kändes det som. 

Ikväll ska bössorna ha laddats om för då är det Skandinaviska Cupen igen. Deltävling tre och det är dags för underverk. Har dock ett par träningar för barnen också att passa in i schemat så det blir full fart tills vi stupar i kväll. 

Vi rundar av här och så hörs vi snart igen. Tack för att ni läste! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar