2021-03-09

Kul cykeljobb, SWE-Cup igår, Skandinaviska cupen imorgon och bra pris på cykeltröjor!

Hej och god morgon! 

Då och då tipsar jag ju om jobb som kanske passar er läsare att söka, just nu har jag hittat följande kul cykeljobb att söka:
Marknadschef för Shimano Nordic: https://www.jobsatshimano-eu.com/vacancies/vacancy-marketing-manager-4727892-31.html
Cykel & Längdspecialisten söker folk till verkstad och sitt kommande service center: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3761077290653678&id=398658980228876

För uppdraget som marknadschef för Shimano Nordic så diskuterade Linda och jag potentiella namn igår och jag tror nog att jag kan lista topp-10 kandidater för jobbet. Hade varit kul att publicera här men vill inte trampa folk på tårna och så vidare så jag låter bli. Men nog finns det en del avdankade cyklister med känsla för marknadsföring som kanske skulle passa in på tjänsten? Vem skulle du vilja se som Shimano Nordics nya marknadschef? 


Körde SWE-Cup på Zwift igår, kanske Sveriges enda SWE-Cup utan prispengar?! Inte för att jag skulle kunna köra till mig några slantar men det är ändå lite anmärkningsvärt då det nog är en av dom SWE-Cup med flest deltagare och som dessutom har livesändningar av loppen, stora sponsorer osv. 

Det har ju inte gått så bra för mig på SWE-Cup men jag försöker desperat återupprätta någon slags heder där genom att åtminstone få till något lite bättre lopp. Wattbiken är nu uppdaterad och det gör det faktiskt lättare på Zwift då jag slipper problem med en bugg som jag tror uppkom efter förra uppdateringen av Zwift. Det skiljer fortfarande 3-5% jämfört med mina pedaler men avataren förflyttar sig bättre i spelet jämfört med innan. Vilket gör att jag inte sitter låst sist i klungor och krigar för att överleva. 

Min placeringsrad på SWE-Cup, enligt Zwiftpower, är: 12-28-42-34-84-81-54-33
Vi kan väl säga att det var en succé i det första racet och sedan tappade jag men att trenden nu har vänt och det ser bättre ut. Kanske kan toppa det nu på slutet av cupen? 

Gårdagens lopp bjöd på lite action ändå. Vi var några som gjorde ett desperat försök att komma loss, utan att lyckas. I backen som följde kom jag in dåligt, försökte kompensera i backen och sedan orkade jag inte hålla trycket runt triumfbågen och tappade tätklungan. Surt sa räven, jag hamnade i en andragrupp och tog spurten i den gruppen. Mersmak på det loppet! 

Här kan vi väl konstatera att det gällde att vara på tårna med tanke på namnen i tät och siffrorna som producerades... 

Några kilometer senare så orkade jag inte kämpa mer utan fick se mig besegrad.

Lyckades sprinta in som förstagubbe i andragruppen och tog därmed min tredje bästa SWE-Cup-placering för denna säsong.

Små marginaler och vem vet hur bra det hade kunnat gå om jag orkat ta i liiiite mer uppför den där slakmotan? Men samtidigt bara 11 sekunder efter oss kom en klunga på runt 35 man in i mål och hade dom kommit ifatt oss hade jag lika gärna kunnat bli 77:a. 

Inte för att det spelar någon som helst roll eller så, men efter att ha fått stryk i tre SWE-Cup i rad så lyckades jag besegra Cykelwebbenpodden-Rytz igår. Bara en sådan sak! 


Idag vet jag inte riktigt vad det blir för träning mer än att det blir något inomhus. Skönt att slippa ett race med fokus på en tisdag så kanske batterierna är något mer uppladdade igen inför morgondagens Skandinaviska Cup där jag ligger 48:a i totalen efter två av fyra race. Inget att skriva hem om kanske men jag håller det bättre än min total 38:a i SWE-Cup. Cupens kanske fjösigaste bana imorgon dock men det går att ge kaffet även där. 


Om ni vill skaffa er en ny cykeltröja inför sommaren så är det just nu bra rabatt hos Siroko via min länk: https://srko.co/henrikoijer Nedan är ett antal av dom tröjor som det är bra pris på, men det finns också fler så passa på att kika och köpa nu innan dom tar slut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar