Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-16

Så kom vändningen - 18:e på sista SWE-Cup!

Hej och god morgon på dig!

Idag blir det lite av en utmaning i att vara pigg och glad, somnade nämligen svinsent i natt. Dels lite på grund av att tävla sent givetvis, men jag hade också en elak huvudvärk som höll mig vaken. Men jag får väl bara sova lite bättre kommande natt istället... Som jag skrev igår så har jag annars känt mig trött och sliten, så detta blir bara som en liten bonus. Pricken över i:et.

Huvudvärken är borta nu i alla fall och det var kanske värt att sova för lite i natt med tanke på att det gick riktigt bra igår. Två varv på en bana i böljande terräng och med en backe på knappa två minuter ute på varvet. Efter första backen så var vi typ 32 åkare med och farten hölls hög så inga fler lyckades ansluta. Efter andra gången i backen så var vi nere på någonstans runt 25 gubbar in mot mål där jag alltså slutade 18:e i resultatlistan av 137 startande. Ingen kanonspurt men det berodde mestadels på att jag var trött och till viss del också på dåligt utförd segelbåtsspurt. 

Framför allt så är det känslan jag tar med mig. Bägge gångerna tog jag mig över krönet topp 10 utan att ramla av cykeln av trötthet, så hade det spruckit av ännu mer så hade det bara varit bra för mig. Skön känsla att kunna kötta lite igen när det krävs. 

Ett par smickrande bilder som lite beskriver den där sköna känslan av att köra SWE-Cup på Zwift: 


Andra gången över bergspriset och ni ser ju vilka kingar jag har sällskap med. 

Resultat från sista SWE-Cup hittar ni här: https://zwiftpower.com/events.php?zid=1880812

Tur att jag bestämde mig igår för att vändningen skulle komma, för det känns ju mycket lättare när det går bra. Nu ska jag ladda om för race idag och imorgon igen. Plus att jag ska cykla till/från jobbet. Det blir härligt det. Ska bli riktigt skönt att cykla utomhus igen efter tolv dagar med inomhuscykling eller vila. 

Så sammanfattningsvis gick det kanon igår, jag har sovit kasst i natt men redan i kväll har jag nya möjligheter till framgång och det blir mycket cykling kommande dagar! 


Vi hörs, tack för att du läste! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar