Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-20

Skidor, världscup och tvåa på AW Party!

Hej och god morgon på dig! 

Lördag och helg igen, vi tänkte busa till det lite med att testa längdskidor i Vintjärn, jag har aldrig varit där och åkt skidor förut så det blir en ny upplevelse. Det finns ju inte mycket snö här men Vintjärn ligger lite högre och ska ha snö kvar. Det ska vara fint väder idag och det är ett gäng plusgrader. 

Vintjärn har jag dock cyklat igenom några gånger förut. Bland annat på Tempo-SM 2008 där jag plågade mig uppför backarna med 56x19 som lättaste växel, det var knappt så att jag kom upp vill jag minnas men det var kul ändå.  

SCF ansöker om världscuptävlingar i XCO i Jönköping och Falun 2023 och 2024! Mer info om det hittar ni här: https://scf.se/mountainbike/scf-ansoker-om-varldscupstavlingar-i-xco-2023-och-2024/ 

Linda är med i arbetet och projektleder Faluns Svenska Cykelspelen, varmt välkomna till Falun redan i år! 


Igår var det åttonde dagen i rad som jag tränade, sju av dom med Zwift-race dessutom. Men i förrgår så körde jag bara till och från jobbet i distansintensitet och det räckte för att jag skulle känna mig återhämtad igen till gårdagens race. Igår körde vi ett Chase Race i form av Team SZ AW Party. Vi jagade ikapp Linda och jag blev tvåa så det får jag allt vara nöjd med. Alltid lite bittert att bli tvåa givetvis men Lunkan som vann var en värdig vinnare och på tredjeplats hade vi före detta proffset Ted King!  

Nu ska vi bege oss, hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar