Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-27

Lite livet, tvåa på Team SZ AW Party och dags för ny MTB!

Hej och god morgon på dig!

Gråväder ute och dagen har börjat i halvfart här. Filip är dock lämnad på innebandy där han ska spela träningsmatch inom laget. Insatsen är tre påskmust och vinnande laget kommer hem med sex påskmust vardera. Kul grej ändå! I kväll så ska han också köra sista hockeyträningen för säsongen så det är nog en trött gosse efter det passet. Filip tränar mer än mig denna vecka, så det är full fart där. 

Vi har Årefjällsloppet på i bakgrunden, kul med långt och kuperat lopp i fin miljö! 

Min lördag kommer nog bestå av städning, matlagning, skjutsning och ett träningspass. Linda med barn kommer i kväll. Det regnar lite ute också men det går väl att peppa helg ändå! Har haft problem med internetanslutningen här på morgonen men nu funkar det och jag har deklarerat. Ska betala ett par räkningar också så är det klart sedan. 


Igår körde jag Team SZ After Work Party. Blev tvåa förra veckan och lyckades med samma bedrift också denna gång. Om jag tog i jättemycket förra veckan så höll jag en något lägre profil denna gång, kände mig sliten och ville inte köra mig under isen totalt då jag siktar på att fortsätta köra på under helgen. Ja, jag fegade lite helt enkelt.

Tog starten igår.

Jag var uppe och "petade" lite i täten då och då igår men försökte som sagt att ta det lite lugnare. 

Tvåa bakom en tunn amerikan är ändå ett bra resultat i denna konkurrens.

Riktigt kul tävling och bra snack på discord, lite socialt, hårt pass och ett härligt gäng att köra med. 


Livet rullar annars på i hög hastighet med full fart på jobbet, full fart på fritiden och så vidare. Så veckorna går fort. Tvingas nu inse att det är april nästa vecka och jag har ingen snabb-MTB ännu. Det där behöver hitta en lösning. Helst ska jag lösa en smalhjuling också för det ska köras Le Peloton och kanske ett eller annat lopp också om det inte blir många andra MTB-lopp under säsongen. 
Har ni några bra tips så hör av er (henrikoijer@gmail.com), kan konstatera att det inte vimlar av cyklar där ute... 
 
  
Få 10% extra rabatt på redan bra priser hos Siroko genom att använda min länk: https://srko.co/henrikoijer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar