Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-22

Blåsig distansrunda

Hej och god morgon!

Ny vecka, nya möjligheter och inte ett enda större Zwift-race planerat. Vet faktiskt inte ens när det hände senast. Det kommer nog att tävlas på Zwift ändå, men alltså inget som jag i dagsläget vet om eller prioriterar överhuvudtaget. Skönt! Kanske kan bli en vecka med strukturerad träning? 

Igår var Linda och jag ute på en blåsig tur här i Falun, har väl aldrig sett så många omkullblåsta soptunnor som jag gjorde igår. Det fläktade rätt rejält men jag tyckte ändå att det gick bra att cykla, visst ibland var det lite som att cykla in i en vägg med vind men det var ju bara att ta i lite mer så gick också det bra. 

Kände en bit in i rundan att den nog skulle kunna bli lite för kort tidsmässigt så istället för att avsluta från Danholn till Hosjö och hem så blev det Danholn-Östborn-Sundborn och klättringarna över Skuggarvet. En runda jag kan rekommendera för er med sug efter fina asfaltsvägar, möjligen att delen över Riset kräver lite bättre däck på sina ställen, men skippar man den delen så.

Vi var lite lagom trötta när vi kom hem, alltså inte speciellt farligt och kombinationen med att Linda körde cross och jag MTB gjorde att vi kunde hålla jämna steg med varandra. Inga maxinsatser direkt, även om Linda tydligen försökte vinna OS på slutet.

Ett riktigt skönt avslut på förra veckan och nu är jag rustad inför denna veckas utmaningar. Barnvecka betyder mindre träning och troligtvis endast inomhus. Det blir full rulle i vanlig ordning.








Gårdagens runda, i form av en dalahäst?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar