Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-03-23

Garmin kommer med MTB-pedaler för effektmätning!

 


Hej och god morgon på dig! 

Körde Mad Monday på Zwift igår med ett gäng ultrastarka cyklister. Dryga 36 minuters tävling med tre spurtpriser inlagda, blir ju en jäkla skön mjölksyrachock det. När vi skulle gå i mål så blev det en jäkla långspurt och jag var inte riktigt på tårna och blev lite avtrubbad av att se chanserna till en hyfsad placering rinna iväg. Blev 30:e över linjen men hade plockat några spurtpoäng också så min placering blev 23:a. Lägger det passet under kategorin bra träning. 


I natt drömde jag för övrigt att Daniel Breece vann landsvägs-SM och att jag fick Gunde Svans skidor. Det blev inget landsvägs-SM pga Corona så SM avgjordes genom omröstning istället där Daniel drog längsta strået, en poäng före Richard Larsén. Vilken placering jag fick förtäljer inte historien. 
Vidare så var jag på en skidtävling där Gunde Svan hade vallat bort sig med klistervallan, han blev så arg att han tänkte stampa sönder skidorna men då frågade jag om inte jag kunde få dom istället.

Inga konstigheter, vad brukar ni drömma om? 


Enligt rykten på internet så kommer Garmin nu att släppa effektmätare i form av MTB-pedaler och landsvägspedaler som passar med Shimano SPD-SL (och Look Keo, som idag)! Prislappen för MTB-pedalerna ska enligt samma läcka landa på ca: 1200$. Dom nya pedalerna går under namnet Rally och det ska finnas Rally 200 samt Rally 100 där 100 indikerar att man mäter i ena pedalen och 200 att effekten mäts i bägge pedalerna. MTB-pedalens namn blir Garmin Rally XC200. 

Äntligen har Garmin lyssnat på mig! Eller egentligen kanske dom har lyssnat från början bara att det tog några år att utveckla dessa. 

Som av en händelse så råkar jag vara inbjuden till en digital visning av någon stor nyhet hos Garmin i eftermiddag, undrar vad det kan vara... 


Ni glömmer väl inte bort att koden LIMAR30OIJER ger 30% på Limar och denna länk ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar