2020-06-12

Skolavslutning, student och cykling

Hej och god morgon!

Ny dag, skolavslutning och Emilys student. Idag har Filip och Ebbah skolavslutning under morgonen och Emily tar studenten. I eftermiddag ska vi därför ha studentmottagning i trädgården här hemma. Filip och Ebbah går ut sexan så i höst väntar nya äventyr i högstadiet på annan skola. Frida har också blivit så stor att hon ska börja i förskoleklass till hösten. Tiden går fort när man har roligt!
I år blir det skolavslutningar utan föräldranärvaro, men jag är helt övertygad om att barnen klarar det där galant även utan oss på plats.

________

Som jag skrev häromdagen så trodde jag att Simon skulle få det tufft att klara  att cykla Smygehuk-Treriksröset på under 96 timmar, nu är det klart att han inte klarar det men det blir inte långt ifrån. Sjukt imponerande insats och det har varit så skoj att följa hans framfart genom Sverige. Idag går han i mål före lunch och borde därmed klara det på under 100 timmar. Eller ja, Finland släpper ju inte in några svenskar och för att nå Treriksröset så behöver man cykla också på den finska sidan så istället så vänder Simon vid gränsen och kör motsvarande sträcka söderut igen.
Följ resan här: https://umarasports.com/sverigetrampet

_______

Igår körde vi ju en annan lite kortare runda här i Falun och Niclas Brus hade som vanligt actionkameran på och jag fastnade på bilden nedan. Skönt parti i rundan och det ser onekligen lite slitsamt ut.


________

Påminner avslutningsvis om Zwift-racet i onsdags som du kan se i repris här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar