2020-06-15

Uppdateringar från livet


Hej och god morgon!

Sådär ja, då har Emily tagit studenten och vi har haft hennes mottagning här. Det är lätt att vara stolt över henne och hennes driv, riktigt imponerande att ro det där i hamn samtidigt som hon har mycket annat på gång vid sidan av studierna.

Själva mottagningen var ett skolboksexempel på den moderna familjen. Själva festfixaren var Emilys mamma, alltså min exfru, platsen var hos mig (bonuspappa), Emilys pappa hade med sig smörgåstårtorna när han kom. Linda och jag hade fixat i ordning här hemma inför mottagningen, rest partytält osv. Till festen kom också Emilys pappas ex, dom har ett gemensamt barn, har varit med ganska länge i Emilys liv och det var också hon som hade fixat smörgåstårtorna. Där var vi sedan i trädgården, ett gäng vuxna människor i olika nya familjekonstellationer och med Emily som gemensam punkt.

Höjdpunkten på själva mottagningen var när DGF kom och sjöng och hade sig. Där har Emily också varit aktiv under sina år på gymnasiet.

_______


Barnen är i full gång med badsäsongen.

Jag har börjat äta godis igen efter 7 månader och 12 dagars uppehåll. Har inte ätit så mycket än faktiskt, men nu är jag igång igen i alla fall.

Igår körde vi ner till Bjärred, åt pizza och körde sedan tillbaka igen. En liten nätt tur på runt 135 mil och typ 15 timmar i bil. Men pizzan var god! Vi såg en del cyklister och jag köpte faktiskt inte en enda polkagris i polkagrisfabriken trots att jag äter godis.

Jag körde ett Zwift-race igår också. Lite träning är bättre än ingen träning och jag slutade fyra efter en lite för ivrig spurt där jag drog igång för tidigt och blev passerad av tre precis i slutet.

Så. Där har ni mina senaste dagar i stora drag. Denna vecka har jag semester och här i köket är nu ett stort organiserat pack-kaos inför en vistelse i fjällvärlden. Vi hörs snart igen!

4 kommentarer:

 1. Tror bilden på cyklisterna är taget mellan Kopparberg och Löa om jag inte är helt fel ute?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan nog stämma ganska så bra det. 👍

   Radera
 2. Läser din blogg varje dag. Blev nästan lite orolig/undrande när du inte uppdaterade på två dagar. :-) / Thomas från Tullinge

  SvaraRadera