2020-06-19

Cykling, vandring och cykling!


Hej och god morgon!

Igår hittade vi snö igen, det finns rätt mycket snö här på sina håll. Inte så att det är ett snötäcke överallt men det ligger liksom någon snöfläck här och där. I förrgår när vi pratade med Jon på Strapatser AB som hyrde ut kanoten till oss så berättade han att det hade varit en som åkt skidor varje månad hela förra året.

Gårdagen spenderades genom att vi cyklade på Hamrafjället, där Tänndalens fjällcykelpark ligger. Som en bike park, fast ovanför trädgränsen. Sedan vandrade vi och besteg en topp innan jag rundade av det hela med en timmes cykelträning.

Dessa bilder är från Hamrafjället och bilden på Linda är från deras fjällcykelpark. Det finns några maskingrävda leder uppe på berget och fler ska det bli. Själva parken öppnar egentligen på måndag, men det lär ligga en del snö kvar även då. Det fina med att vara på en bike park innan den öppnar är ju att man får den för sig själv. Det var inte en annan cyklist där. Sjön på bilden heter Svansjön.


När vi cyklade ner från Hamrafjället så såg vi ett vattenfall (Anderssjöåfallet) så vi åkte dit för att äta vår lunch där. 303 trappsteg upp och en liten promenad till skidbron där vi slog oss ner. Vi såg renar på vägen..


Vi köpte en lättare middag (lösgodis för 44:-) på Bybua och vandrade sedan Gruvleden med en avstickare upp på Lillskarven. Härligt att nå en topp!

Efter tio timmar med cykling och vandring så tänkte jag träna en sväng också. Men tänka sig, benen var inte alls pigga... Det blev en timmes trampande i alla fall vilket ändå kändes bra mentalt på något vis. Benen hade dock övrigt att önska men man kan inte få allt.

Idag ska vi också cykla, samt fira midsommar. Glad midsommar på er alla läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar