Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-24

6 timmar med e-post

Min lilla påskkärring. Jag har stått för sminkningen och är mäkta nöjd. Kanske ska bli en sådan där make up artist, många andra bloggare jobbar ju mycket med inlägg om smink...

Hektiskt morgon där jag vaknade ruskigt trött, sedan var det jympakläder, blöjbyten, frukostar, påskkärringar och barn med ont i magen och andra barn som skulle lämnas på skola och dagis.
Men nu har jag landat hemma i soffan igen. Frida är frisk, istället är det Filip som är sjuk nu...

En anledning till att jag var sådär trött i morse var för att jag spenderade sex timmar med att skicka e-post igår. Alla 95 som mejlat om coachning fick svar och jag gjorde inget standardsvar som jag skickade till alla, utan jag läste igenom det dom skrivit en gång till och gav alla ett eget svar. Känns ju bäst så även om de allra flesta fick samma typ av besked som grund. Lite tråkigt dock att mina svar blev så korta när många faktiskt hade skrivit jättemycket till mig. Men 6 timmar fick ju räcka...
Några hade jag svarat under eftermiddagen och när barnen gick och la sig vid nio så började jag svara resten. Var klar med det strax efter två i natt och klockan sju vaknade jag i morse. Hej, Trötthet!

När det kommer just till sömn så vet ni ju att jag försöker sova mer nu för tiden och jag tycker faktiskt att jag gjort ett bra jobb där jag höjt antalet sömntimmar denna vinter. Även om jag ganska sällan når mitt mål om 7 timmar i snitt per natt under en veckas tid. Kost- och träningsgurun Jacob Gudiol skrev här om dagen en artikel på sidan Tyngre om en ny studie som visade på sambandet mellan lite sömn och risken för förkylning. Kan vara värt att tänka på för er som ofta är förkylda, eller sover lite. Läs hela artikeln här: http://tyngre.se/artiklar/foer-lite-soemn-och-risken-foer-att-aaka-paa-en-foerkylning/ Den här bilden sammanfattar dock hela artikeln väldigt tydligt:

Nu blir det en stadig frukost här hemma med gårdagens fynd, har inte sett någon forskning som backar upp detta, men tror att vörtbröd minskar risken med förkylning med upp till 99%!

2 kommentarer:

 1. Hehe, cravings för vörtbröd :)
  Släng in dem i frysen direkt, finns inget värre än bröd som inte är färskt.

  Bra jobbat med svaren, du är seriös ut i fingerspetsarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två av limporna ligger faktiskt redan i frysen och behåller färskheten. När bröd börjar bli tråkiga så kan man alltid värma dom några sekunder i mikron, brukar göra underverk med trötta brödbitar.

   Radera