Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-24

Här är en av de jag ska coacha

Hej och god afton!

En ganska intensiv dag går mot sitt slut. Men än har jag träningen kvar, har ju vilat i två dagar nu och där någonstans går min smärtgräns innan jag måste träna igen. Har fått justera planerna för denna vecka så den lätta veckan får ett ganska intensivt slut. Har just nu planer på att köra Kompiskampen på söndag. Följt av distans. Det kommer bli skoj...

Idag gjorde Ebbah tävlingspremiär i ridsportens värld genom en omgång av Mulle-hoppning. Hon gjorde det givetvis bra med minutiösa förberedelser och kunde banan utantill långt innan vi ens åkte dit. Att hästen var lite vrång och lat gjorde liksom inget, nu är premiären överstökad och jag behöver bara köpa hästtransport och börja kika på tävlingshästar antar jag...

Såg ni MoDo-Leksand i kväll eller? Så himla gött med seger och liv i matchserien igen efter två bottennapp. Nu känns det plötsligt väldigt gött med fyra biljetter till lördagens match i Tegera Arena!

En av de jag ska coacha mejlade idag och skrev att den och jag kan köra helt öppna kort även utåt. Det blir alltså inget hemlighetsmakeri där och vem den personen är kan ni läsa mer om i det här blogginlägget där den skriver om att jag ska coacha den.

Yes, det var väl allt för i kväll det. Förhoppningsvis så kan ni läsa om ett träningspass imorgon bitti/förmiddag någon gång. Vi hörs då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar