2016-03-30

Uh-oh!

Godmorgon!

Det var längesedan jag bjöd på en bussbild, väl? Igår kväll så hade jag en tanke om hur morgonens blogginlägg skulle bli, men så i morse så vaknade jag en och en halv timme senare än jag tänkt mig. No time for skriva blogginlägg hemma alltså.
Ingen fara på taket med jobbet eftersom vi har flextid, dessutom fick jag ju sova nästan åtta timmar i natt och det är ju guld värt.
Idag och imorgon har några av oss utbildning på jobbet. Ser faktiskt inte fram emot det, men det är väl som det är med träning ibland. Bara att bita ihop!

Ni vet hon den unga belgiskan med en motor i ramen på cyclocross-VM? Femke Van den Driessche heter hon och hon har valt att inte försvara sig hos UCI utan har istället erkänt att det var hennes cykel och meddelat att hon lägger av med sporten.
En sak jag stör mig riktigt mycket på är att hon någon vecka senare var med i en löptävling över 10 kilometer där hon blev trea. Hon är väl fortfarande tillfälligt avstängd?! Svårt med motor i löparskorna förvisso, men det hade ju varit smakfullt om hon kunde låta bli den organiserade idrotten ett tag...
Anledningen till att hon meddelade att hon slutar med cykel är antagligen för att undvika avstängning, men det där hoppas jag att UCI struntar i.

Nu när jag åker buss så klev det på en man som skanderade "LIF LIF LIF". Matchdag idag i Tegera Arena, Leksand mot MoDo i deras sjätte match. Leksand måste vinna, annars är det över. Skönt att masarna redan börjat värma upp, för i kväll blir det draaaaag!

2 kommentarer:

  1. Ha ha LIF och Ingmar Andersson. Vet ni inte vem det är är ni Inga riktiga LIF fans :D (PS. Han finns på FB)

    SvaraRadera
  2. GAH! Gissa om jag längtar till byte av arbetsplats i oktober så man får nyttja förmånen flextid. Som jag ska ut i endurospåren på luncherna och trampa.

    SvaraRadera