Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-02

Det tog över tre timmar att cykla hem från jobbet

Ni ser min ful-lagade Kina-lampa på styret? Idag tackade den för sig och erbjöd mig lyskraft som ett stearinljus ungefär. Eftersom jag är en ansvarsfull familjefar så kör jag med dubbla lampor. Så den lilla vita lampan från Silva fick göra så att man kunde se mig i mörkret.

Jag skrev tidigare om att jag eventuellt skulle köra ett maxtest denna tisdag, det var igår det och eftersom ni inte har läst något om ett maxtest så har jag inte heller kört något. Igår behövde jag spendera tiden med familjen istället så det blev två vilodagar i rad.
Idag så har jag dels cyklat till jobbet och nu på kvällen så passade jag på att köra ett distanspass efter jobbet också. Fick ihop lite drygt tre timmars träning.

Känslan var allt annat än bra idag, hade liksom inget driv, trampade vatten och ville mest komma hem bara. Det var nästan så att jag gjorde målgest när jag kom hem för det var så skönt att jag genomfört dagens pass och att det äntligen var över.

Imorgon är det en ny dag med nya tag.

Nu ska jag kolla på GP Le Samyn som jag spelat in så kan väl ni ta och tävla i min Powerbar-tävling. Det är ju bara några timmar kvar av den nu. In och vinn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar