Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-25

Norlingberg x 10

Hej!

Först vill jag bara passa på att tacka för alla peppande kommentarer och meddelanden angående det där jag skrev om tidigare idag. Det värmer!

Idag strax efter lunch så stack jag iväg för att köra backintervaller. Som rubriken säger så körde jag i Norlingberg och det blev tio vändor upp. Backen är ungefär en kilometer lång och med en snittlutning på ca: 10% så förstår ni kanske att den är tuff. Norlingberg ligger lite knappt fem kilometer från där jag bor, så det passar rätt perfekt att värma upp dit, köra i backen och sedan rulla ur benen på väg hem. Det var lite snö på vägen, speciellt sista 200 meterna, men det var inte så mycket att det störde. Jag blev faktiskt positivt överraskad när jag kom dit för jag hade förväntat mig en kombination av avgrundsdjup tjällossning och glaciär på vägen. Men det var ju fullt åkbart!

Så här blev puls- och höjdkurvan för dagens pass:
Skrapade ihop 1139 höjdmeter på en och fyrtio.

Här har ni data från mina intervaller, såg till att hålla mig under mjölksyratröskeln på dom nio första men i den tionde så fläskade jag på lite mer.

Innan dagens pass så bytte jag tillbaka till sommardäcken, vilken enorm skillnad det blev!

På väg till backen, halvvägs ner för backen och vändpunkten nere i botten av backen.

Riktigt nöjd med passet och skönt att få köra lite kvalité utomhus. Skrapade ihop lite drygt 51½ minut backintervalltid och känslan var bättre än väntat. Det här lär jag göra om!

Dagens träning i sin helhet:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar