Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-09

Gympaläraren i SVT

Varje tisdag klockan 20:00 visas programmet Gympaläraren med Kalle Wahlström på SVT 1. Igår visades avsnitt 1 av 7 och jag kunde inte se det då. Tack och lov så finns ju SVT Play! Alla ni som läser här måste se det och ni kommer vilja att se det också, för jag känner er: http://www.svtplay.se/gympalararen

Så här skriver SVT om programserien:
"Kalle Zackari Wahlström vill få skolungdomar att röra på sig mer. I nya serien Gympaläraren återvänder han till sin gamla högstadieskola för att peppa eleverna både på och utanför gympalektionerna. En utmaning som visar sig bli det svåraste han någonsin gjort."

Jag hade tänkt se det senare i kväll, men det där med "senare" är ju inget bra för då skjuter man bara upp det gång efter gång. Det är alltid bättre att bara göra det på en gång. Så jag la mig på golvet här i vardagsrummet och kollade. Fick med mig mina barn under stunder också. Härligt!
Barns aktivitet är en tragisk utveckling och efter att ha sett det där avsnittet så vill jag åka till alla skolor här i närheten för att hjälpa till och styra upp lånekläder och utrustning åt dem. Kämpa, skolungdomar!

Jag var ju med Ebbah på hennes idrottslektion här om veckan men hon går ju i ettan, det är inte riktigt samma problem där som det är i en högstadieklass. Misstänker jag.

Se programmet. Nu! Det går också 21:30 i kväll på SVT24. Missa inte det här nu, vi behöver alla få upp ögonen för vad som händer.

Käkade Thai idag på thai-restaurangen nära mitt jobb, JJ Thai Takeaway & Minimarket, riktigt bra ställe men farligt för de flesta med buffé. Så även för mig, även om jag hoppas kunna göra mig av med energin jag stoppar i mig.

När jag precis satt mig till rätta så kom CX och MTB-profilen Henke Jansson in, så det blev ju betydligt trevligare än den ensamlunch jag annars hade gått till mötes.

Sol idag på Norra Backa. Det var ju nästan så att även ett industriområde i Borlänge kunde kännas trevligt där och då. Asfalten börjar torka lite och det kändes att våren är på gång nu. Härliga tider!

Nu ska barnen och jag ut på en liten kvällspromenad. Införde det förut, men det försvann. Vi har ju oftast aktiviteter, men dagar som dessa då vi inte har några planerade aktiviteter så kan vi ut tillsammans på kvällen har jag tänkt. Dels så bryter man av det här latmaskeriet som ofta inträffar hemma och sedan så får man en trevlig stund med sina barn där de kan berätta saker för en. Värt hur mycket som helst, om ni frågar mig.

Med lite tur så kan jag mobilisera kraft för en kvällsträning när barnen lagt sig, men jag sov bara 3½ timme i natt, så jag lovar ingenting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar