Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-22

Pust!

Bättre än inget! Fick igår ett MMS med tips om att vörtbröd utan russin fanns i stan. Idag köpte jag mig en limpa. Hoppas dom snart kommer med russin också... Passar ju perfekt då jag åt upp sista julvörten igår.

Tänkte väl egentligen bara berätta att jag nu gjort en första gallring av alla mejl rörande coachning. Passade på när Frida sov (borde kanske ha sovit själv också, men...). Det tog mig 1½ timme bara att skumma igenom och sortera alla mejl! Nu är det gjort i alla fall och jag är ett steg närmre. Totalt blev det 95 personer som hörde av sig, just nu har jag sorterat bort 60 av dom så 35 återstår för närmare granskning. Har inte mejlat någon ännu, tänkte granska de 35 lite närmre först. Men nu har Frida vaknat så jag pausar det arbetet till senare idag. Ronya är i Stockholm så jag har fyra barn och deras liv att ta hand om också, det finns annat än mejl här i livet.

Många som hört av sig har också familjer och behöver ständigt prioritera sin tid. En hel del inspirerande livsresor som gjorts, som påbörjats eller som nu ska påbörjas har jag fått ta del av också. Jättekul att få en inblick i detta och härligt att se att så många vill utveckla sin cykelåkning. Några yngre förmågor som vill bli duktiga elitåkare har också hört av sig. Några av de som hört av sig har faktiskt precis börjat cykla, så det finns verkligen alla möjliga typer av cyklister att kika närmre på. Det blir verkligen inte lätt detta!

Lite korta siffror:
95 personer

14 år var yngst
56 år var äldst

11 damer
84 herrar

2 från Norge
1 från Finland
1 från Ryssland

3 kommentarer:

  1. 1 kommer att få en superinspirerande coach! Håller ju tummen för att vi får följa coachningen på bloggen också!

    SvaraRadera
  2. Gratis är alltid gott...lycka till med ditt urval. Säger som Elna - den du väljer är lyckligt lottad!

    SvaraRadera
  3. Du borde ju alla gånger kunna få sponsring ifrån Pågen, så mycket som du skriver om deras vörtbröd! ;)

    SvaraRadera