Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-23

Nu är det nära

Hejsan!

Jag blir hemma med Frida även idag då man på dagis har en 48-timmarsregel gällande magsjuka och Frida nu varit frisk i ett dygn så har hon ett dygn med friskhet kvar innan dagis blir aktuellt. Så, imorgon är det dags att gå tillbaka till dagis/skola/jobb om ingen blir sjuk igen...
Här kan man va'!

Igår hade jag en magsårseftermiddag där allt liksom gick i ett och jag körde fram och tillbaka i denna stad för att hämta, skjutsa och lämna barn. Därefter var det dags att hämta Filip efter halva hans avslutande innebandyträning och åka till Leksand för att se Leksand-MoDo. Insåg precis när vi skulle åka att biljetterna låg kvar på kontoret. Vilket var åt fel håll givetvis och gav oss runt 20 minuter extra körtid på ett redan för tight schema.

Nåväl, vi kom dit och vi fick se Leksand förlora stort mot MoDo, igen. Jag tycker dock inte att 4-0 speglar matchen utan Leksand var faktiskt bra i period 2 och 3. Det finns hopp! Nu gäller det nästan att plocka upp den där Mora-matchen i huvudet igen. Nästa match lär man gå in för att bara köra och försöka producera mål. 0-9 på två matcher är inte bra, nollan måste spräckas!
Desperata lägen kräver desperata metoder...

När vi skulle hem från Leksand så fick vi sitta i bilen och köa i typ 35 minuter för att komma därifrån. Jösses alltså, så länge har vi nog aldrig behövt köa där. Vanligtvis så sitter vi nära utgången och är snabba därifrån. Dessutom så är det väl inte över 7000 åskådare på alla matcher heller...

Nåväl. Vi kom hem efter tio på kvällen, så ungarna fick hoppa direkt i säng och vi tackade farmor för att hon vaktat Frida så vi andra kunde se på hockey.

När hemmet lugnat ner sig så engagerade jag mig i nästa sortering av coach-mejlen. Lyckades kämpa ner det hela från 35 till elva stycken innan jag till slut la mig. Kände att det var dags för ett brejk och att jag behövde "sova på saken". Då hade jag spenderat över två timmar på uppgiften.
Till den första gallringen så hade jag funderat lite på vilken typ av saker jag INTE ville ha hos någon jag ska coacha. Nu i det här steget så hade jag försökt bestämma vad jag verkligen ville ha istället. Sedan finns det ju väldigt många som jag mer eller mindre tvingas välja bort. Eller ja, alla som jag inte väljer tvingas jag ju faktiskt att välja bort. Men nu är det liksom sådana som jag lika gärna kunde ha valt. Så nu är det betydligt svårare.

Men idag ska det ske, jag kan nämligen inte ha elva personer att coacha just nu och idag lär jag ha bestämt mig. Så nu kör jag barnen till skolan och i eftermiddag är jag klar. Lär ju svara på allas mejl också, bara det lär ju ta sin lilla tid.

Nu kör vi onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar