Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-03-17

Barmark?!

Alltså?!

Hittade en massa barmark idag. Inte överallt å så där, men ett område stort nog för att det ska vara värt att åka dit och cykla i alla fall. Tänkte att jag hittat en hemlig skatt men såg lite senare i sociala medier att det fanns fler ställen i Falun med barmark. Plötsligt händer det!
På vår tomt är det dock kanske en decimeter snö kvar och massor av is, har bara sett snö i naturen varenda dag och tänkt att det är långt kvar till stigcykling. Så plötsligt så var det liksom torra stigar där jag var idag?

Hur många timmar distans fixar man att köra på en kort stigslinga...?

Annars då. Det har rullat på i vanlig ordning idag. Lämnade barn på skolor och dagis innan jag gasade till det där vi håller på med på jobbet. Eller, inte på jobbet men med jobbet. Dagens övning var kanske inte riktigt lika pepp-kul som gårdagen var och imorgon ska vi väl försöka knyta ihop säcken med sista dagens aktiviteter. Värdefulla dagar för många av oss skulle jag tro.
Idag gick jag innan vi var klara för att jag skulle hämta och skjutsa ett par av våra barn till sina aktiviteter.

När alla barn avslutat sina aktiviteter så åt vi mat på restaurang Tzatziki med min mor och Lasse. Frida var trött och gnällig och Filip hade något liknande besvär. Annars trevligt!

Nu förbereder jag mig mentalt för att gå ner i källaren och köra 45 minuter tempo idag igen. Heja roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar