Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-11-22

Ny samarbetspartner!


Som ni kanske förstår av bilderna ovan så har Garmin och jag kommit överens om ett samarbete och jag måste ju säga att det känns riktigt bra. Jag har inte så många samarbetspartners och jag är inte heller ute efter att ha många. Det jag istället vill ha är bra samarbetspartners där jag känner att vi kan ha ett utbyte av varandra och just det känner jag att jag kommer att ha med Garmin. Jag har använt Garmins produkter i flera år vilket säkert inte har undgått någon av er läsare och det känns därför lite extra bra att kunna konstatera att jag nu kommer samarbeta med ett företag vars produkter jag så öppet har visat att jag gillar.

Garmin har nu försett mig med en Garmin Edge 810 och en uppsättning Garmin Vector vilket kommer att förhöja min träningsupplevelse och det innebär också att jag kommer att kunna dela med mig ännu mer från mina träningar och tävlingar till er.
Edge 810 är deras mest avancerade cykeldator och med denna har jag möjlighet att dela med mig av träningarna i realtid. Ni kan alltså följa mig på utvalda träningspass direkt från er dator.
Garmin Vector är deras nya pedalsystem med effektmätare. Med dessa kommer jag att kunna se och dela med mig av effektdata från alla mina träningar och tävlingar framöver. Garmin Vector mäter inte bara den totala effekten utan man kan se balansen mellan höger och vänster ben vilket ska bli riktigt intressant. Att ha effektmätare i pedalerna gör det också lätt att flytta med sig effektmätaren mellan olika cyklar.

5 kommentarer:

  1. Garmin Vector i adventskalendern? :-)

    SvaraRadera
  2. 810:an är riktigt bra och jag är grymt nöjd med min.

    Riktigt kul för dig och ser fram emot fler rapporter med siffror.

    SvaraRadera