Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-04

Dubbelpass med sliten kropp och dålig känsla - kändes desto bättre efteråt!

 




Hej och god morgon på dig!

Ja, det blev ett dubbelpass igår. Jag började med ett 4x4-pass på 365 watt. Samma nivå som jag höjde mig till 21:a december. Igår hade jag riktigt urusla ben men det gick ändå bra att ta mig igenom passet. Faktum är att jag på morgonen försökte mig på att köra mitt pass men först när jag skulle ta på mig cykelskorna så kände jag att fötterna var rejält svullna. När jag sedan började trampa så kände jag att det inte var någon idé utan valde att flytta passet till efter jobbet istället. 

Jag är redo för en höjning av watten på mina 4x4-pass och att benen var så dåliga igår beror nog på att jag i söndags körde jättehårt och ganska länge. I måndags åkte jag tre mil skidor utan vätska eller energi och i tisdags hade jag en vilodag. 


Efter cyklingen så bytte jag om och begav mig 800 meter bort till ett anslutningsspår som någon här i kvarteret har spårat till Stångtjärn. Supersmidigt att kunna bege sig ut på skidorna nästan hemifrån för att kunna åka. 


Det snöade igår, ganska mycket också. Anslutningsspåret på väg till Stångtjärn gick till stora delar på en plogvall där det kunde luta lite, stavarna sjönk ner ibland och spåren var lite sladdriga. Men i ett sådant där läge så är jag givetvis bara tacksam för att möjligheten att åka finns. Dessutom gillar jag skidåkning som är lite mer äventyr och att träna på olika förutsättningar är bra.

Anslutningsspåren till Stångtjärnspåren var 4,5 kilometer och väl i Stångtjärn så åkte jag spåret som mäter 6 km. 


När jag åkte anslutningsspåret så var det ganska mycket nysnö i spåren så det gick tungt. Hade hoppats på att det skulle gå bättre på hemvägen eftersom jag kunde åka i mina egna spår men i det snöfall som var så kunde man inte ens se att jag hade åkt där innan. 

Bra med lite mer motstånd i skidåkningen och nog kände jag av måndagens tremil i mina triceps. 

Det blev 42 minuter cykel samt 1 timme och 22 minuter skidor igår. Jag var mycket nöjd efter dom passen. 


Skidturen:
Tack för att du läste dagens inlägg. Kortare arbetsvecka och redan torsdag, dagarna går verkligen fort och snart är det helg igen. Du får ha det bra så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar