Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-21

Det där kändes bra!


Hej och god morgon på dig!

Tre flaskor, fyra mackor och The Mega Pretzel på Zwift. Det blev totalt 3 timmar och 18 minuters cykling inomhus för att klara av den banan och det var precis vad jag behövde igår. Startade i tröjan men den åkte av efter någon minut när jag blivit varm. Det är runt 15 grader här hemma så jag startade faktiskt aldrig den stora fläkten utan körde bara med dom två små som sitter på cykeln. Det blev perfekt. 

Ingen smärta i axeln, ingen trötthet och lite bättre självförtroende igen efter att ha genomfört passet. Precis vad jag behövde efter en ganska bedrövlig vecka. 

Jag hade så bråttom upp på cykeln inför start (det var en group ride) att jag inte hann spänna skon och jag fick börja med att spurta ikapp klungan..  

Reklam för en samarbetspartner: Dessa skor från Siroko som jag använder finns nu till 30% rabatt om du använder min Affiliate-länk, vill du ha svarta skor så får du 40% rabatt: https://www.siroko.com/sv/p/infinity-landsvagscykelskor-vit?type=henrikoijer

I dessa tider då det mesta kostar allt mer så är det väl ändå bra att man nu kan få sköna och snygga cykelskor för dryga tusenlappen. 


Igår kollade jag på crosstävlingarna också, det är världscup i Benidorm idag så det var inte så många av den yttersta eliten där. Under herrarnas lopp så såg jag inledningen och slutet men fick mig en skön tupplur på runt 40 minuter också... 

När jag lagade middag så kollade jag på Challenge Mallorca Femenina. Clara Lundgren och Emilia Fahlin är där och tävlar. Emilia blev 11:a igår. Jag kollade dels för att det är en cykeltävling, dels för svenskt deltagande men kanske framförallt bara för att dom är på Mallorca och cyklar. Det är tre dagars tävlande men inte ett etapplopp utan man kan köra vilka av dessa tre etapper som man vill. Idag är det Palm Trophy, bara bansträckningen gör det ju värt att kolla på. Vill du titta live idag så är det mellan 12:45 och 14:15 på Eurosport player. 

Där hade man kunnat vara! 


Dagens crosstävlingar körs 13:30 för damerna och 15:00 för herrarna. Där det är sista loppet som van der Poel, van Aert och Pidcock möts i denna cross-säsong. I Benidorm hade man också kunnat vara. 


Idag så ska jag tävla i källaren och sedan komma ut i friska luften och njuta av att temperaturen stiger. Kanske blir det längdskidor igen då milen behöver göras och axeln är bättre. Jag har inte åkt längdskidor sedan 3:e januari så det är ju verkligen på tiden. Jag gillar vinter, älskar riktig vinter och då gärna med temperaturer mellan 1 och 8 minusgrader. I eftermiddag blir det 4-8 minusgrader så det är snudd på perfekt det. 


Ha det bra och njut av söndagen så hörs vi imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar