Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-26

Tränat med proffs


Hej och god morgon på dig!

En gång i månaden så kör Movistar en Club Ride på Zwift och igår var det dags igen. Gårdagens värdar var Remi Cavana och Mathias Norsgaard. Dessutom dök Emma Norsgaard upp och så var Tilly Field och jag där från eSport-laget.

45 minuters träning där man kan köra på sin egen kapacitet för gruppen hålls ihop ändå. Jag kan tipsa inför nästa gång det är dags så att du vet och kan vara med. Det var ett hundratal åkare med igår och man har möjlighet att chatta med proffsen under tiden. Mathias berättade att han hade fått ihop 105 träningstimmar i december och hade skrapat ihop 90 timmar hittills i januari. 

 Jag körde denna Movistar Club Ride som en uppvärmning och sedan så körde jag en hård tjugominutare efteråt. Därefter så körde jag också ett race på Zwift.

Lyckades bli tvåa bakom en norsk segermaskin. Han hade varit på pallen i dom 12 senaste loppen och vunnit 8 av dom såg jag på Zwiftpower efteråt. Listan med pokaler bara fortsatte sedan... Kul när det går bra för andra. 


Igår var det torsdag vilket betyder pannkaksdag. Idag är det därför fredag och idag så har kommun- och regionanställda fått lön också. Det blir nog en riktigt bra dag det här! 


Jag ska ha en vilodag idag och det ska komma en massa snö. Det blir förvisso härligt men prognosen framöver pekar på att det blir plusgrader om dagarna framöver. Kanske att det ordnar upp sig till nästa helg med några minusgrader igen. Jag får nog inte ihop några skidmil denna vecka men nästa vecka borde jag försöka få ihop någonting för nu är det långt mellan gångerna. 

Dags att åka till jobbet här innan det blir helg, vi hörs igen inom kort. Hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar