Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-11

100-årskalas och dags för cykling igen!





Hej och god morgon på dig!

100-årskalas igår, det händer inte speciellt ofta och det var väldigt trevligt att få uppleva. Mest för att det ger ett tillfälle för släktingar och vänner att få träffas under trevliga omständigheter och umgås. Givetvis lite extra krydda just för att 100-årskalas är ganska sällsynta företeelser. 

En hyllning till livet.


Igår så kände jag mig lite bättre igen så idag tänkte faktiskt cykla lite igen. Det blir bara ett lätt pass för att komma igång men ändå skönt att jag blev bra så snabbt. Jag har inte heller känt mig så speciellt sjuk dessa dagar men det har ju varit något i luftrören och jag har haft hosta. Kanske är det den kalla och torra luften? Min vilopuls har varit helt normal, min Garmin-klocka har inte indikerat att kroppen skulle vara stressad eller något sådant heller så vad det än var så har det varit lindrigt. 


Har du sett att Siroko har släppt en Deep Winter Collection? Det är egentligen det mesta man kan behöva för en behagligare vintercykling och just den där jackan tycker jag ser intressant ut. 
Om du är intresserad av Sirokos produkter och vill ha 10% rabatt på hela deras sortiment så får du det genom att använda min samarbetslänk: Deep Winter Collection
Vad tycker du om jackan, hiss eller diss? 


Ta hand om dig och var snäll mot andra så hörs vi här imorgon igen. Hoj!
 
_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar