Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-20

Cykling och YouTube


Hej och god morgon på dig,

Igår kväll så blev det lite cykling och YouTube som avkoppling efter ännu en intensiv arbetsvecka. Jag gjorde i ordning en köttfärssås som fick stå och puttra medans jag cyklade så när jag var klar så behövde jag bara koka pastan och sedan kunde jag njuta av riktigt god mat efter 61 minuters cykling. 

Axeln, eller vad det är som orsakar smärtan, blir så sakteliga bättre. Det gick dock mycket bättre att cykla i måndags på SWE-Cup än vad det gjorde i torsdags och i fredags då det gjorde riktigt ont. Jag ska strax ner i källaren för att cykla igen så får vi se hur det går idag. 

Planen jag hade för idag var att försöka kombinera ett pass skidor med ett pass cykel men här har jag vaknat upp till 26,5 minusgrader ute så skidåkningen får vänta till imorgon då det ska bli lite varmare. Som grädde på moset så var det bara 14,4 grader varmt inne också men nu har jag både vridit upp pannan och tänt en eld så jag hoppas att det gör susen. Det dröjer väl inte länge innan man ser Erik Åkesson lägga ut bilder från någon utecykling på Instagram nu... 



På återhörande imorgon, tack för att du läser och stöttar även när det inte går superbra. Hoj!


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar