Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-14

Skoterspårpremiär!


Hej och god morgon! 

Det blev en vinterpremiär med skoterspårcykling igår. Jag hade sett på Instagram att en cyklist på annan ort hade cyklat hårda och fina skoterspår och tänkte att det borde vara fina förutsättningar för det nu. Alla mina tre barn skulle plötsligt iväg på olika aktiviteter under eftermiddagen så det öppnade för en möjlighet att sticka ut och fånga den sista stunden dagsljus på skoterspåren. 

Spåren var av lite blandad kvalité men aldrig riktigt hårda och fina. Jag skulle inte göra om det nu om jag visste hur spåren såg ut. Men jag tog mig fram någon kilometer i skogen i alla fall. Ibland var spåren helt okej, ofta lite lösa och flera gånger så var spåren så mjuka att det tog stopp.

Här tog det stopp.

För er med lokalkännedom eller vill kolla Google Maps så cyklade jag skoterspår från Österå till Haghed. Där tog jag mig ut till vägen igen och cyklade vägen tillbaka mot Österå och vidare hemåt runt Varpan. Jag hade inte tänkt cykla så långt ändå igår, så om spåren hade varit fina så hade jag ändå bara cyklat någon kilometer till. Upp till Rogsjön var planen. 

Jag fick ihop nästan 72 minuters cykling och även om inte skoterspåren var enligt förhoppning så blev passet ändå hyfsat enligt plan. Nu ska det bli mer snö och kallt igen, så skoterspåren får nog vänta till slutet av vintern innan jag gör ett nytt försök.


Jag är nu inne på sista dagen i den tionde veckan med vinterträning. Efter att ha haft 9 helt fantastiska träningsveckor där jag känt framsteg i varje vecka och där allt bara gått av sig självt så har denna vecka varit en nyttig motgång. Jag blev sjuk till denna vecka. Tack och lov behövde jag bara vila tre dagar innan jag blev frisk igen men jag måste erkänna att det inte har känts bra på något av veckans tre pass. Som en av mina chefer sa ibland; det kan vara nyttigt med en motgång någon gång ibland också. 

Idag blir det race i källaren och jag hoppas på att två dagar med lätt cykling nu ska ha gett pigga ben till idag. 



Igår hittade jag det här cykel-jobbet, att få bli en del av Tektros race support och åka runt på världscuptävlingar. I min värld så låter det superkul, kanske är det något för dig?  https://www.linkedin.com/jobs/view/3804384709 


Jag såg igår att Sanne Cant blev belgisk mästarinna igen, för 15:e gången! Helt sjukt imponerande, allra helst då hennes senaste säsonger inte alls varit lika bra som hon var innan. 


Dags här att veva igång dagen på allvar, vi hörs här imorgon igen. Hoj!

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar