Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-15

Avslutade veckan på topp!


Hej och god morgon!

Igår så var det race i källaren och jag laddade med bloggskrivande i soffan samt en ny smak av Nocco (ej sponsrat!) och lite YouTube med gravel i Girona. Det verkar vara så fint där i Girona-trakten, en plats där jag säkerligen hade kunnat bo. 

Igår så skrev jag om att det var en vecka där det inte kändes så bra. Veckan avslutades faktiskt bra då jag presterade bra på tävlingen. Visst, resultatet (11:a) blev kanske inte vad jag hade hoppats på men det var bra siffror och en bra känsla i kroppen. Att också andra presterar bra kan jag tyvärr inte påverka så om jag tittar på min egna prestation bara så gjorde jag nog det jag kunde. Jag har höjt mig och det är det jag får ta med mig.

Då veckan innehöll tre sjukdagar och inga långa pass så blev det inte mycket träningstid till samlingen. Denna vecka ser ut att innehålla riktigt isbjörnsväder så jag får se hur jag löser timmarna denna gång. 

Sponsrat tips från min cykelklädsponsor Siroko. Med min samarbetslänk får du just nu ett par cykelbyxor till 65% rabatt och 505 billiga kronor. Länk till billiga cykelbyxor.


Eftermiddagen och kvällen igår spenderades med att åka till Storviks idrottshall för att se Filip spela bortamatch mot Sandviken. Ett mål från Filips klubba och en falu-kvittering till 3-3 med 10 sekunder kvar gjorde att bilresan hem räddades något. 

Idag är det SWE-Cup på Zwift och jag löste en elitlicens igår för att kunna vara med i kväll. Poänglopp, vilket jag i bästa form verkligen älskar. Nu finns det en hel drös cyklister som presterar bättre än mig för tillfället men det blir en trevlig stund med laget och kanske kan jag göra något för vår kapten Johan Norén som leder totalen efter fyra av åtta deltävlingar. 


Ha det så fint så hörs vi här imorgon igen, hoj! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar