Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-05

Lifehack; Zwift-race!

Hej och god morgon på dig!

När jag "behöver" träna men egentligen inte orkar så är Zwift-race något som är behändigt att ta till. Det kräver inte mycket förberedelser och det kräver ingen mental energi för mig utan det är bara att hoppa i cykelbyxorna och börja trampa. Enkelt, effektivt och superkul. 

Igår så höll jag på att somna redan vid halv sju på kvällen och funderade på att gå att lägga mig till sju. Men så tidigt ville jag inte gå och lägga mig trots att jag var så trött. Dessutom hade jag ju tänkt att träna... Så jag öppnade Zwift Companion-appen och såg att Tour de Zwift etapp ett fanns med start 19:00. Tog med mig en vattenflaska ner i källaren, hoppade i cykelkläderna och trampade iväg med 1100 andra cyklister. 


Intensivt lopp, starka cyklister och ett par längre backar med hårdkörning. Jag hamnade i vad jag tror var tredjegruppen efter första långa backen och där höll jag mig till målgången. Blev runt 18:e i loppet.

Trött cyklist men samtidigt nöjd över att ha genomfört passet. Känslan i benen och kroppen var inte bra så jag har två pass denna vecka där det inte känts superbra. Tror fortfarande att det är sviter från söndagen/måndagen men nu kan jag snart inte skylla på dom passen mer. 

Bra lifehack att ta till med att köra Zwift-race när det krisar. 


Äntligen fredag igen så nu ska jag iväg till jobbet, sedan blir det träning inomhus också idag och sedan ska jag sova länge till imorgon. Kalla dagar nu med -15 - -20 i tre dagar och sedan plusgrader på tisdag. Cyklingen kommer därför att bedrivas inomhus men det skulle kunna bli skidor en dag i helgen om det inte är för kallt. 

Kollade crossen igår. Mathieu är fortfarande lite för bra för att det ska bli intressant om vem som vinner tävlingarna. En sådan där anka hade passat bra här hemma...


Ha nu en skön fredag så hörs vi imorgon igen, hoj!


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar