Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-10

En härlig skridskoeftermiddag!







Hej och god morgon på dig! 

Frida och jag åkte till Runn igår och åkte skridskor in i solnedgången. Magiskt fint och en bra stund tillsammans. Hon åkte så snabbt hela tiden så hon blev alldeles svettig, jag försökte få henne att åka lite lugnare men hon sa att det var roligare när det gick fort. Tack och lov kunde vi ta en liten paus halvvägs så att hon fick äta lite choklad. Väldigt vackert och trevligt, vi fick se en cyklist också men samtidigt en hel del små sprickor att hålla koll på när man åkte. 

Jag filmade en snutt när vi åkte skridskor också, du kan se den här: https://www.instagram.com/henrikoijer/reel/C14o7yRo5SV/ 



På förmiddagen igår så tog vi en promenad för att kolla isläget på den "egna" sjön Varpan och insupa vinteratmosfären inför plusgraderna som skulle komma. Väldigt vintrigt och fint.

Vi värmde oss med varsin kopp the efteråt. På kvällen sedan så var vi väldigt trötta båda två, ett tecken på att vi haft en riktigt bra dag. 


Igår kväll började det regna redan när det var minusgrader och sedan så övergick temperaturen till plus på kvällen. Så nu har snön ramlat ner från träden och det ser lite tristare ut igen. Gissar att det är väldigt halt också. 

Jag är inte 100% frisk från min förkylning men jag måste ändå säga att det känns bättre idag än igår. Kanske kan jag cykla till helgen igen. Nu på morgonen så har jag skickat iväg barn till skolan och gjort mina ryggövningar, det funkar ju även med förkylning. 

Idag ska jag på något som man inte gör så ofta, jag ska nämligen åka på ett 100-årskalas. Det ska bli kul. 


Nu är det dags att avrunda här för idag, tack för att du läste och på återhörande imorgon igen, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar