Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-19

Det går lite trögt



Hej och god morgon på dig!

Det blev lite träning igår igen, 37½ minut åtminstone. Startade min träning samtidigt som damerna körde Zwift Grand Prix och efter min träning så kollade jag på när herrarna körde. Movistar-kompisarna körde riktigt bra igår, kul att se! För egen del så gick det riktigt trögt. 

Jag har varit supertrött och haft ont i axeln denna vecka. I tisdags så hade jag planerad vilodag, i onsdags så hade jag tänkt träna men det kände jag fick stå över för mer sömn. Så jag sov nio timmar till igår torsdag. Sömn är värt så mycket. Det kändes ändå inte speciellt bra igår, trots all sömn, men jag hoppas att det blir lite som förra veckan att det släpper till helgen. 

Det där med min axel så kommer smärtan liksom inifrån, svårt att förklara. Så jag har egentligen inga problem med rörelse i axeln. Igår skottade jag också halva uppfarten och det gick bra så axeln funkar som den ska i alla fall. Tänkte nog skotta den sista delen av uppfarten idag så att det blir klart. Kul med mer snö ändå, jag gillar ju snön. Dock så har vi -22 idag och det är inte lika festligt. 

Kanske testar jag vidare med axeln och åker lite skidor, det var ett tag sedan men jag vill helst inte att det ska vara så kallt som det är nu för det ska ju vara lite gött också. Fortfarande så har jag ambitionen att åka Vasaloppet men jag är inte anmäld ännu, någon som vill bli av med en startplats till en billig peng? 

Det ska bli skönt att få ta helg om några timmar. Hoppas att du får en fantastisk helg om vi inte hörs innan. Ha det bra, hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar