Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-23

SWE-Cup Tempo


Hej och god morgon på dig!

SWE-Cup tempo igår på Zwift och jag testade upplägget att trycka på rejält uppför och vila utför. Vet inte om det var smart eller ej, men den där intervallkörningen gjorde åtminstone benen riktigt mosiga. Å andra sidan så kände jag mig mosig redan innan start också och när jag stod i startfållan så funderade jag på att strunta i det. Benen var helkassa och jag var svullen från helgens hårdkörning men jag bet ihop och bestämde mig för att ta mig igenom det. 

Jag blev 20:e igår mot 36:a förra gången vi körde tempo så placeringsmässigt gick det bättre. Det var förvisso också 61 som gick i mål igår mot 71 förra gången men jag har också blivit starkare sedan dess. 

Nåväl, igår kändes det inte alls bra men jag tog mig igenom det. Ibland är det bara att göra saker oavsett om dom är roliga eller ej. I täten så tog Johan Norén en klar seger före Jakob Björklund och Samuel Brännlund. Riktiga wattmonster det där. 


Idag ska jag ha en välförtjänt vilodag, kroppen och knoppen behöver det. Ladda batterierna inför kommande pass. Jag är inne i en period där det känns tungt men jag vet att om jag bara tuggar mig igenom den så kommer det snart att kännas bättre igen. Håll i och håll ut.



_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar