Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-07

3 timmar distans inomhus och planeringen av 2024 års lopp pågår


Hej och god morgon på dig! 

Idag blir det inomhuscykling med klassiskt söndagsrace. Känns allt superbra och jag kan tänka bort att det är -17 ute så kan det bli lite längdskidor också. Frågan är bara hur jag ska klä mig för att det dels ska kännas bra att åka skidor men utan att frysa för mycket. Nåväl, först ska det tävlas och om det går som det brukar så räcker det gott och väl som träning. Kan bli en promenad efteråt istället också, vi får se. 


Igår så körde jag tre timmar och sex sekunder Zwift. Kollade först på när sonen spelade innebandy och sedan kollade jag crossen också. Det var tur att det fanns lite att distrahera hjärnan med igår för det gick inte av sig självt. Skönt ändå att kunna bocka av tre timmar. Jag började med ett race också men gick in för att inte ta i för mycket. Svårt att hålla mig i början men när det kom en längre backe så passade det bra att backa av och åka med en grupp lite längre bak i fältet. 

Igår kväll så kollade jag på lite tävlingar och lopp som jag skulle vilja köra 2024. Det blir rätt mycket om man sätter upp en önskelista och ibland tvingas jag såklart prioritera. Dels har jag inte möjlighet att åka allt jag vill åka och ibland så är det två roliga tävlingar samtidigt.. Det är kul att det finns så många roliga evenemang att se fram emot! Just nu gör jag en bruttolista så får jag börja sålla lite senare i processen. 

Har du några lopp/evenemang att tipsa om, något jag inte bör missa? 

På återhörande imorgon igen, hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar