Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-25

Fullsmetad dag med fyror



Hej och god morgon!

Så himla lockande bild, väl? Nåja det är en bild på min effekt och min puls under mitt pass med 4x4 igår. Alltså fyraminutersintervaller som i det här fallet utfördes med tre minuters vila mellan intervallerna. Senast jag körde fyror var 3:e januari och då gjorde jag det på 365 watt. Igår var jag lite stressad, hade lite träningsvärk från skidåkningen i söndags och var trött. Det hindrade inte mig från att skruva upp belastningen 5 watt till 370 watt. 

Första intervallen gick förvånansvärt lätt, den andra kändes också helt okej. I slutet av den tredje så började kroppen få lite panik och den sista intervallen var total syrebrist och panik. Halvvägs in i sist intervallen så var jag på väg att ge upp (det syns ett tapp i kraft och puls där i bilden) men jag lyckades, på någon sekund, övertala mig själv och genomförde passet. Så himla go känsla efteråt. 

Full fart igår med utmaningar på jobbet, kom hem 17:40, fixade middag och skjutsade upp Filip till innebandyn, tränade själv, hade möte med Movistars e-sportsektion, duschade, nattade Frida och åkte till Lugnet för att se på när Filip spelade i juniorallsvenskan. 

Mycket folk på plats då det var derby och en skön seger till IBF Falun efter en spännande match. 


Igår var det den fattigaste dagen på året. Grattis till alla er som tog sig igenom den! Nu kör vi torsdag med intervaller och utvecklingsdag så hörs vi imorgon fredag igen, hoj! 



Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar