Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-29

Sub 4!



Hej och god morgon på dig!

Ny vecka, nya möjligheter men vi backar bandet till igår. Då åkte jag nämligen 12 kilometer längdskidor i 3.59-tempo. Alltså 3 minuter och 59 sekunder per kilometer. Nu har jag inte tränat jättemycket längdskidor dom senaste 13 åren men det är mitt femte snabbaste pass under den tiden. Räknar vi bort Vasaloppet så blir det mitt fjärde snabbaste träningspass. 

Goda förutsättningar till hög fart givetvis i och med att det har varit plusgrader så spåren är glatta. Jag chansade på att Sörskog skulle vara tillräckligt vintrigt för att det skulle gå att åka och det gjorde det. Lite skräp i spåren, lite mjuka spår, dåligt med fäste men ändå ett fullgott helhetsbetyg. Det var inte isigt och inte blött, det får vara gott nog nu när plusgraderna kommit. Enligt väderprognosen för veckan så ska det vara plusgrader varje dag men bli minus igen nästa vecka. 

Jag behöver verkligen få till lite skidmil denna vecka. Gårdagens 12 kilometer blev hela veckans totala skidåkning och det räcker inte riktigt till om jag vill ta mig igenom Vasaloppet på ett bra vis. 


Det blev inte bara 12 km skidor igår, jag hann med en timme och 27 minuter cykling i källaren också. Benhårt och slitsamt var det. Egentligen supernöjd med min egen prestation då jag höll 342 watt i 35 minuter på slutet av loppet. Ändå inte nöjd för jag kunde kanske ha gjort saker och ting annorlunda för att nå en bättre placering. Nu blev jag 14:e efter att ha varit 11-12-10-10 dom senaste veckorna. 
Igår var jag kanske lite sur och besviken över det, eller ganska sur och besviken över det. Men det hjälper inte att gråta över spilld mjölk så det är bara att blicka framåt istället. 


Idag är det SWE-Cup på Zwift. Lagkamrat Johan Norén har redan säkrat cup-segern så idag är det fri lek som gäller. Hoppas att ni blir med och tävlar eller kikar på sändningen. Får se om jag kan få några sekunder i täten denna gång.


Nu tar vi tag i denna veckan och ser vad den har att erbjuda. Tack för att du läste, på återhörande imorgon. Hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar