Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-01-28

Fint och gott!


Hej och god morgon!

Där hade man ju kunnat vara. Uppe i bergen på Mallorca, skärmdump från Challenge Mallorca på Eurosport. Den där etappen snittade man drygt 45 på och då var det ändå några rejäla backar. Så det är bra racing även tidigt på året. Jag kollade på Challenge Mallorca och cross-tävlingarna igår. I efterhand så jag kunde snabba upp det hela något. 

Före lunch så körde jag ett par intervaller där intervallerna var 10 minuter långa och jag höll det en bit över 300 watt. Körde inga styrda intervaller mer ERG-mode utan jag körde intervallerna helt fritt eller vad man ska säga. Skönt pass med ambitionen att köra bort vilodagen i förrgår ur benen. Vi får se idag om jag lyckades. 

Efter cyklingen och en lunch så åkte Frida och jag ner på stan. Vi köpte presenter till min brorson och vi köpte även självlysande stjärnor som nu sitter på Fridas tak. Vi fikade, handlade lite och åkte hem där jag sedan kollade på cykling. 


Passa på nu att shoppa lite till cykelsäsongen, min samarbetspartner Siroko har rea bland annat på en hel del i gravel-kollektionen. Precis som alltid så ger min samarbets-länk 10% extra rabatt: https://srko.co/henrikoijer


Idag blir det racing i källaren på förmiddagen och barnkalas på eftermiddagen, en ganska bra kombination om du frågar mig. Plusgraderna har anlänt så snön ramlar ner från träden. Jag behöver fortsatt åka mer skidor om Vasaloppet ska bli trevligt, så jag hoppas att det håller sig kallt ett tag till men nu ser hela nästa vecka ut att bjuda på plusgrader. 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar