2021-01-31

Tjuvtränat igår och så är det VM/skidspelen/landsvägspremiär idag!


Hej och god morgon på dig! 

Körde Zwift-race igår på samma bana som vi kör SWE-Cup på imorgon. Har ju kört den många gånger förut så jag kan den egentligen men kul att öva lite till. Sen är det också så att för morgondagens SWE-Cup så är det inte själva banan som kommer fälla avgörandet utan det är det faktum att det är jättemånga starka cyklister med som kommer göra skillnad. Banan är egentligen rätt dryg att köra tävling med många deltagare på, det kommer nämligen att bli många varvningar då varvet är kort och vi ska köra 15 rundor. Det gäller att vara på tårna hela tiden, men med tanke på att det lär gå i 180 km/h hela vägen så är det nog ingen risk att man tappar fokus. 

Svenska skidspelen i Falun denna helg, så ni får stödtitta på SVT nu när ni inte kan vara på plats. 

VM i cyclocross också idag, spännande tävlingar igår och en bana där det sker lite grejer på. Sen kanske jag inte tycker att det såg ut att vara tidernas roligaste bana men ändå. 

Som grädde på moset så är det Grand Prix La Marseillaise mellan 14:30 och 16:30 på Eurosport Player. Europeisk landvägspremiär! Nu börjar alltså säsongen lite smått även om det dröjer innan det kommer lopp som betyder något. Ändå skönt att det kan tävlas trots pandemin och att jag får titta på landsvägstävling igen. 

Så det blir en fullspäckad eftermiddag! 

Sändningarna från Cyclocross-VM:

Damer U23 startar 13:30  

Herreliten startar 15:10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar