2021-01-04

Cross, vila, viktväst och bloggtraditionerHej och god morgon på dig!

Ja, nu är det verkligen morgon denna gång. Efter ett långt jullov så är det nu måndag och arbetsdag igen, bara att köra på. "Ny vecka, nya möjligheter" och så vidare. 

Igår var det sportigt värre på dator och TV, själv så vilade jag dock helt men körde viktväst för tredje dagen i rad. Kommer dock inte att ha den på mig på jobbet.  Vill ni kolla på världscupen i cross från igår så kan ni göra det här: https://www.youtube.com/watch?v=Q3iea0UhO1Q

Bjuder denna gång på två traditioner här i bloggen:

Det första blir isspolning på gården, denna gång har Filip spolat för första gången. Kul att också han visar intresse och tar lite ansvar för Öijer Arena som annars varit vilande ett par år. Nu hoppas vi på en kall vinter.


Jullovet avslutades med vörtbröd som också det har varit återkommande i bloggen. Igår också kompletterade med glögg och pepparkakor! 

Nu är det dags att åka mot fritids, jobb och Skåne. Linda kör oss och första stopp blir Fridas fritids, sedan mitt jobb och i eftermiddag når hon fram till Skåne. 

Jag cyklar sedan hem från jobbet och slängde därför på dubbdäcken igår. Så nu kommer det gå ännu långsammare! Vi hörs snart igen, ha det gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar