Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-05-28

Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det Ebbahs födelsedag, grattis Ebbah!

Vi har därför börjat dagen med skönsång, lite fika och några presenter. Bästa starten på dagen.



Foto: Torsten Hammarström. Superstort tack för langningen också!

Mitt Lida Loop förresten, vilken bedrövlig start jag fick. Blev typ 100:e upp för backen då jag fick lov att hoppa av och springa, skorna var helt släta framme vid tårna så det var rätt bakhalt. Sedan fick jag sick-sacka mig fram genom fältet på motionsspåren och grusvägarna. Lyckades ju ta mig upp till 10-15 ungefär innan stigarna började. Då hade jag dock fått jobba rätt mycket bara för att ta mig dit så det fanns inte mycket att öka med. Hamnade i en grupp strax bakom dom främsta. In på diagonalen på slutet av loop 1 fick jag släppa iväg mitt sällskap. Varvade som 24:a.

Fick sedan lite nytt sällskap. Som jag också tvingades släppa någon kilometer senare. Det gick tungt i helgen. Ytterligare några kom ifatt och vi kunde bilda en liten grupp. Jone var med i gruppen vilket sporrade mig lite extra, vi kör nämligen en intern Långloppscup-match. Jag låg på placering 30 efter två loopar. Tack vare en starkt körande Henrik Mård så kunde Jone och jag koppla på vagnarna och åka med. Vi blev av med några, kom ifatt och körde ifrån några andra. Till slut så gjorde vi upp om placeringarna 19-22 tillsammans med hemmaåkaren Jonatan Östlund. Jag låg sist på sista stigen och lyckades köra in i ett träd med styränden. Den stöten gav mig lite kramp i benen och jag fick en lucka fram som jag inte kunde täppa. Blev alltså 22:a. Det stod 23:a igår, men nu verkar dom ha uppdaterat resultatlistan av någon anledning.

Topp 20 var absolut mitt mål, så jag är inte nöjd med placeringen. Mycket tappade jag nog redan i startbacken i helgen tyvärr.

Har varit rejält hostig igår och hostar också lite idag. Hoppas det släpper snart för i helgen är det hemmatävlingen Långa Lugnet!

För er som mot förmodan har missat min vlog från Lida Loop så går den i repris på YouTube:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar