2019-05-13

En tur på Billingen i Skövde

Hej och god morgon på dig!

Nu är vi tillbaka i Falun igen efter en hel helg i Skövde. Vi valde ju att stanna kvar en dag extra på Billingehus i Skövde och cyklade på Billingen igår. Med oss som guide hade vi Björn och även David anslöt till vårt sällskap. Så vi blev fyra tappra och något frusna cyklister som cyklade runt. Det var nämligen bara cirka fyra grader igår och då och då kom ett lätt regn också. Jag hade ändå på mig hyfsat med kläder så det var ändå under omständigheterna okej. Det finns en hel del fina stigar runt Billingen och Skövde kunde vi konstatera. Vi spenderade ett par timmar trampandes men med lite bättre väder, mindre slitna ben och en lunch i magen så hade vi nog kunnat vara där en hel dag. Vi fick cykla genom Vitsippor, Gullvivor och knuffa/släpa/bära cyklarna uppför en monsterbrant backe. Vi fick cykla snabbt utför, ha bra flyt på stigarna och utmana oss vid tekniska partier. Det fanns lite av det mesta helt enkelt.

Även om både Linda och jag givetvis var lite slitna från Billingeracet dagen innan så var det en trevlig tur med trevligt sällskap. Att stanna kvar i Skövde en dag extra var verkligen ett bra beslut och det gör vi gärna om.

Nedan följer några av mina bilder. Björn i gul jacka, David i Skövde CK-kläder och så Linda, det är hon tjejen i svarta kläder.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar