2018-01-01

Gott nytt år!


Nytt år, nya möjligheter!

Vaknade upp vid nio i morse till ett nytt år. 2018 är här och det har börjat väldigt bra. Bra med energi, barn som aktiverat sig själva med utelek och mycket har blivit gjort här hemma. Jag skrev igår om det här med nyårslöften och att jag kanske inte är den som brukar köra med sånt, men nu har jag i alla fall avlagt ett nyårslöfte.

Senare idag kan ni/vi kolla på cross från Baal, Sven Nys bana. Tävlingen heter GP Sven Nys och körs där jag var förra året 2016. Om ni vill läsa lite om mitt besök på Sven Nys Cycling Center och se vad dom har för sig där eller se hur banan ser ut när det inte är stortävling där så kan ni läsa om det här: http://oijer.blogspot.se/2017/01/gp-sven-nys-live-idag-och-lite-fran.html
Damerna startar 13:45, herrarna 15:00 och sändningen ska börja 14:15.
Ni kan hitta stream-länkar här: https://www.procyclinglive.com/video/
Startlista: http://www.sport.be/trofeeveldrijden/2017/downloads/deelnemers_baal.pdf

Linda har gått och blivit med ny cykel förresten, ni kan se den på hennes Instagram-konto.

Här så har vi en diger lista över saker som ska göras, så det är väl bara att fortsätta bocka av sak efter sak. Härnäst väntar lunch och sedan drar vi nog till Åsbobacken för pulkaåkning. Det blir fett!

Linda och jag planerar också att köra lite Zwift i kväll, ska bli skönt att bara få köra lite hårt och inte sega runt i blötsnö och samla timmar (kilometrar) på hög. Har ni några bra tips på Zwift-event i kväll kanske?

Hoppas att också ni får en bra start på det nya året så hörs vi lite senare igen!

1 kommentar:

  1. Gott nytt år Henrik!
    Vill också zwifta, men är på skidsemester till den 7:e - ska kanske inte klaga, men sak ar cyklingen...! Kör lite extra på tävlingen för mig också!

    SvaraRadera