2018-01-10

Jag ska vara med i en podd!

Hej!

Jag har sett och hört från andra att allt och alla i cykelsocialamedievärlden skaffar sig en podd nu för tiden. Kul att cyklingens budskap sprids och att olika vinklar av den förmedlas, tycker jag. När poddar blev stort för ett tag sedan så funderade väl även jag på det där med att skaffa podd. Men än så länge så trivs jag ganska bra med det här formatet också och jag anser mig väl inte ha någon radioröst direkt. Det är det väl kanske få som tycker att dom har förresten.
Då kör jag nog hellre vloggar och kanske då i form av att bara snacka framför en kamera någon gång. Eventuellt så kan man ju bara spara ljudet från det och slänga ut i något podd-format också. Men. Nej, inte än. Men i kväll är det tänkt att jag ska få vara deltagare i en annans podd. Ska bli spännande!

Idag startar Swedish Zwift Riders tävlingsserie Winter Race Series. Dom har kört en populär höstserie och nu startar alltså vinterserien. 12 deltävlingar och 10 räknas till totalen. Hade så gärna kört. Men idag håller jag mig borta från Monarken och vilar upp mig inför morgondagens Kompiskamp. Winter Race Series sänds också på nätet och det är många svenskar med:

Linda är med och kör så jag ska försöka se henne också.

Vill man tävla IRL i Sverige så vill jag tipsa om att SM i bana avgörs 27:e och 28:e på Sveriges enda Velodrom här i Falun.

Såg att Sverige fått en lite oväntad proffscyklist på herrsidan med en spännande bakgrund: https://www.dn.se/sport/pantade-flaskor-ledde-till-proffskontrakt-som-cyklist/

Om ni, precis som jag, gillar cykling och kanske känner att ni vill jobba med det så söker min cykelsamarbetspartner personal. Så vill ni jobba hos Canyon så kika in här: https://www.canyon.com/sv/experience/news/article.html?id=3542

4 kommentarer:

  1. Mer vloggar Öijer👍👍👍du gör ju det så bra💪

    SvaraRadera
  2. Text och bild är klart bäst när man kan skriva och formulera sig vilket du kan!
    Orkar inte kolla på vloggar eller lyssna på poddar och liknande...

    SvaraRadera