Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-12-28

Sju timmar


Hej igen!

Nu är jag hemma igen och har alltså cyklat i sju timmar idag. Mycket bättre respons från benen idag, vilket givetvis var härligt att känna. Tyvärr blev det inte något varmare än igår utan det blev faktiskt lite kallare idag. Drygt med kylan faktiskt, tar ju bort lite av njutningen med cykelåkningen och dessutom går det ju så fruktansvärt långsamt när det är kallt. Får hoppas på lite färre minusgrader dom närmsta dagarna..

Jag cyklade Grycksbo-Sågmyra-Tällberg-Leksand-Djura-Djurås-Borlänge-Torsång-Aspeboda-Källviken och hem idag, fin runda i ganska flack terräng. När jag kom hem så började jag koka pasta och så tände jag en eld, så nu sitter jag framför brasan och äter lite i hopp om att få tillbaka lite värme i kroppstackarn.

Jag höll ihop riktigt bra i sex och tio, sedan blev jag svag. Stannade och köpte en plopp och sedan blev det lite bättre. Men bara lite. Nu är det väl bara för mig att kolhydratladda till imorgon antar jag eftersom nya mil i sadeln väntar.

2 kommentarer:

  1. Jävlar vilket brakpass. Grymt jobbat! Hur håller du dig varm om fötterna? Jag börjar frysa typ direkt även fast jag har 100sockar och 10skor på mig.. eller fryser du bara inte om fötterna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag frös om fötterna, även om det blev lite bättre mot slutet faktiskt..

      Radera