2015-12-01

Lucka 1

Nä, förlåt. Det där var nästan elakt ju. Jag kommer inte ha någon kalender i år där man kan vinna fina priser var och varannan dag. Det blir inget av det. Hittade ingen riktig motivation för det i år faktiskt och tänker inte tvinga mig till något bara för att någon annan vill det.
Kanske är lite tråkigt för er som vill vinna saker och de företagare som vill synas här, men det blir tävlingar andra gånger och kanske också någon tävling i bloggen även i december? Vi får se. För några dagar sedan så tänkte jag att jag kanske kunde komma med 24 stycken tips för att göra er cykling bättre. Kom inte så mycket längre än tanken, så jag har inte 24 tips nedskrivna nu men jag kan ju alltid börja och så får vi se hur långt det räcker.

Henriks kalender med cykeltips, lucka 1:

- Du skall inte stå om du kan sitta och du ska inte sitta om du kan ligga.
Det här är ju lite skoj men ändå lite allvarligt menat och riktar väl sig kanske främst till de som tränar väldigt mycket och siktar högt. Ska du prestera så gör du bäst i att vila också. Ska du köra en tävling så undvik att stå allt för mycket innan tävlingen, kan du sätta dig ner istället så gör det. Pangpang-ben kommer inte av sig självt!

-----

Igår körde jag ju testcykel, min första tanke när jag började trampa var: "Vilodag!". Det kändes faktiskt katastrof, men jag genomförde ändå passet och det blev ju ett riktigt bra pass. Lyckades alltså vända dom där negativa tankarna som först kom upp...

-----

Borlängecyklisten Marcus Streijffert har idag släppt en bok! Det är en bok om hur han blev utbränd förra året och hans väg tillbaka. Den kan du bland annat köpa på Cykel & Fjäll, eller här.

-----

Igår gick Vätternrundan ut med att man söker ny VD. Jag brukar ju försöka tipsa er om cykelrelaterade jobb då jag känner att ni säkert skulle vara intresserade av ett sådant samt att det är viktigt att rätt person gör cykelrelaterade jobb. Ju större urval desto större chans att rätt person hamnar på rätt plats, känner jag. Så, är du intresserad av tjänsten eller vad som krävs av en VD för Vätternrundan så hittar du mer info här: Vätternrundan söker en VD med stort engagemang.

-----

Nu är det dags att slänga ihop en köttfärssås här hemma och sedan blir det innebandy för Filip och kanske även Ebbah. Ikväll tänkte jag cykla ute när barnen lagt sig. Tack till mig själv för påminnelsen om detta, lär ju ladda lamporna!

Vi hörs.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar tipsidén, hoppas den håller, annars får du väl använda ordspråket från lucka nr 1 ;)

    SvaraRadera
  2. Helkul ide med 24 tips. Hoppas inspirationen växer för varje ide så det bär hela vägen. :)

    SvaraRadera